Possible to Overwrite/Update Presets?

General discussion on mapping.

Moderator: Kyete

Post Reply
User avatar
npc
Posts: 16
Joined: Fri Jan 29, 2021 11:59 am
Location: Portland, OR
Contact:

Possible to Overwrite/Update Presets?

Post by npc » Thu May 20, 2021 2:57 pm

Whenever I make a change to a preset, it seems to let me save it as a new one, but I cannot find a way to save and update the existing one. Is there an easy way of doing this?

User avatar
Kanchou
Site Admin
Posts: 920
Joined: Mon Nov 10, 2014 2:23 pm

Re: Possible to Overwrite/Update Presets?

Post by Kanchou » Thu May 20, 2021 5:58 pm

npc wrote:
Thu May 20, 2021 2:57 pm
Whenever I make a change to a preset, it seems to let me save it as a new one, but I cannot find a way to save and update the existing one. Is there an easy way of doing this?
There isn't a way currently, if you want to update a preset you have to delete the old preset and save it again. We'll look into adding this to a future release.

Thank you!

- Alejandro
Alejandro S. Canosa
Three Minds Software

User avatar
Kyete
Site Moderator
Posts: 166
Joined: Tue Nov 11, 2014 4:52 pm

Re: Possible to Overwrite/Update Presets?

Post by Kyete » Thu Jun 10, 2021 11:57 am

npc wrote:
Thu May 20, 2021 2:57 pm
Whenever I make a change to a preset, it seems to let me save it as a new one, but I cannot find a way to save and update the existing one. Is there an easy way of doing this?
When you click to save a preset, if you enter the same name as the existing preset (in the same Theme), then it should pop up a window asking if you want to overwrite the existing preset. It's a little clunky, but it should let you update the preset without having to delete first.

-Katie

User avatar
npc
Posts: 16
Joined: Fri Jan 29, 2021 11:59 am
Location: Portland, OR
Contact:

Re: Possible to Overwrite/Update Presets?

Post by npc » Thu Jun 10, 2021 1:28 pm

That's good to know!

Post Reply